Încearcă să iasă din zona ei de confort. Se lasă inspirată de oamenii din jur și încearcă lucruri noi pentru a-și satisface dorința de cunoaștere.

Săptămâna trecută, v-am întrebat pe Instagram ce noi obiceiuri v-ați făcut de când cu carantina și cum v-a afectat această perioadă. După ce am citit cu atenție toate răspunsurile voastre, am ales câteva (așa cum am promis). Acestea le-am pus în acest articol și se vor regăsi printre următoarele:

Fitness passionates

 

Se pare că abundenţa de confesiuni s-a referit cel mai mult la stilul de viaţă sănătos pe care mulţi l-am abordat: “Am început în sfârşit să fac workout”; “Am început să mă joc zilnic câteva ore ping pong“; “Fac sport mai des ca înainte”, dar asta nu a fost valabil la toată lumea: “Am renunţat la sală şi m-am apucat de seriale”; “Am început să alerg de ieri, azi m-am oprit”.

Timpul liber stimulează serialele şi jocurile video 

 

Câţiva au recuperat chiar şi cele mai multe ore de somn pierdute în timpul şcolii: Mi-am transformat timpul pe care l-aş fi pierdut la şcoală în somn”. Alţii aţi dedicat acestea serialelor sau jocurilor video: “Filme până la 4, seriale de la 4 la 7, de la 7 somn până la filme”; “Joc CS 10 ore pe zi help”.

The Gordon Ramsays

 

După perioada aceasta o să ajungem să fim geloşi chiar şi pe cooking skill-urile celorlalţi, considerând că pe mulți a început brusc să ne intereseze gătitul: “Îmi fac mâncare bună de tot”; “Am realizat că pot să gătesc”; Gătesc aproape în fiecare zi ceva nou”.

Încercăm şi lucruri noi

 

Cu atât timp liber, era inevitabilă încercarea unor lucruri noi: “Am învăţat să mă dau pe skate”; “Mi-am instalat Duolingo”. Unii încep acum activități pe care mulţi le practicam şi înainte: “Am început să fac curat în casă”. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Nimic nu poate însă să înlocuiască ceea ce fac frizerii sau cosmeticienii pentru noi: “Am realizat cât de importanţi sunt frizerii în vieţile noastre”

Obiceiuri familiale

 

Mulţi dintre voi aţi început să vă cunoaşteţi mai bine părinții: “Am aflat că părinţii mei sunt nişte oameni chiar foarte faini”; “Am început să stau mai mult cu familia”. Pe alţii au început să vă calce pe nervi: “Nu îmi mai suport familia”

Premiile pentru cele mai amuzante confesiuni merg către….

“Oricât de mult mă antrenez, nu-mi pot opri grăsimea din a-mi cuceri corpul”;

“Mă joc Sims şi mă culc la 4”;

“Spăl vase…”;

“Mănânc de 3000 de ori pe zi :’) “;

“Am început să percep o zi în care m-am uitat numai la seriale ca pe o zi productivă”;

“Am început în sfârşit să învăţ, so that’s a plus”;

“Am devenit mult mai neproductiv ca înainte”;

“Nu mai pot fuma, dar poate fi un lucru foarte bun”.

Titlul pentru cele mai triste “mărturisiri” cred că îl primesc cei care urmau să susţină un examen de bacalaureat: “Eram în ultimul meu an de liceu. Nu voi mai avea nici ceremonia de absolvire, nici balul de sfârşit de liceu”

A fost o plăcere să citim răspunsurile voastre. Acesta e acum și articolul vostru pentru că și voi l-ați scris. Vă mulțumim pentru asta! Sperăm că l-ați citit cu aceeași plăcere cu care l-am scris noi. 😀