Zilele acestea, mai toți suntem pe TikTok și faptul că profesorii noștri menționează această aplicație nu ne mai miră. Așa că voi presupune că mai toți cunoaștem slang-ul american de school air.
Pentru cine nu a auzit de acest termen, voi face o mică introducere. Acest termen se referă la aerul din școală, care are un efect negativ asupra fizicului nostru. De la păr, la outfit și la machiaj, school air nu iartă pe nimeni și nimic. Chiar și eu mă pornesc de acasă trasă la dungă, iar, după prima pauză, încerc să-mi amintesc dacă m-am îmbrăcat pe întuneric sau dacă concealer-ul meu este nuanța potrivită (girlies, I know you feel me).
Deci, hai să facem o listă cu toți factorii care contribuie la fenomenul school air:
- Lumina. Unii spun că lumina de acasă, cea sub care te pregătești, diferă de lumina din clasă, care ar putea să te facă să arăți mai verzui sau să îți adâncească cearcănele. Personal, mi se pare și obositoare. De câte ori nu au tresărit colegii tăi când un profesor aprindea becul din clasă? Oboseala joacă deja un rol mare în felul în care arătăm, fiind dovedit că starea spirituală afectează fizicul și percepția celorlalți asupra noastră.
- Umezeala. Din păcate pentru cei ale căror fire de păr au puțină textură, dacă nu sunt chiar creți, aerul dintr-o conservă cu 30 de sardine nu iartă tenul sau părul nimănui. În unele cazuri, ajung acasă cu un coș în plus sau cu o față pe care ai putea să joci connect the dots, iar, în fiecare zi, mi se întâmplă ca părul meu să ia un aspect electrocutat.
- Atmosfera. Cum am mai subliniat, starea interioară se revarsă de multe ori în realitate, așa că nu te mai stresa dacă mergi acasă cu o bicicletă (3) și evită indivizii cu acnee spirituală.
Damage-uri aferente cauzate de school air:
- Foamete. În loc să îmi fie stimulată setea de cunoștințe, am ajuns să cunosc întreaga listă de prețuri de la chioșc.
- Atitudini proaste. Nu necesită explicații amănunțite…
Recomandarea redactorului: Bitte
öffne das Fenster!
(P.S.: Nu mai sunt gogoși roz )
