Ce spune concurentul tău preferat din Buzz House despre tine?


1. Costi Max

Ești prietenul acela miștocar și pus pe glume constant. Știi oamenii aceia care se apucă și cântă piese random pe FaceTime? Ei bine, tu ești acea persoană. Lumea te apreciază, pentru că îi faci să râdă în orice situație 🙂

 

2. Skrl3t

Ești genul de persoană care face pregame cu o sticlă de prosecco 😉 Ești mai edgy, poate chiar citești în Tarot și mai faci câte un blestem. Cu bune, cu rele, ești o persoană ambițioasă și ai face orice pentru a-ți împlini scopul.

 

3. Adrian Elicopter de Luptă

Face lumea mișto de tine că ești „țăran”, dar tu ai mai multă cultură generală decât ei. Îți susții prietenii în fiecare ceartă și ești o persoană loială. Când îți place de cineva, îi mai arunci câte un trandafir

 

4. David Ioan

Ești un om care ține foarte mult la prieteniile lui și nu ai putea alege între ele. Ești un pic orb uneori (poate ai fost cam mult ochii de după copac :)), dar compensezi cu competențele tale atletice.

 

5. Iorga

Ești o persoană cu tărie de caracter și nu ți-e frică să zici ceea ce gândești. Ești puțin pusă pe scandal, dar ești justificată, pentru că îți susții punctul de vedere. Unii oameni probabil că nu te înghit, dar asta e, cu mulți fani vin și câțiva hateri.

 

6. Drăcea

Ești o persoană foarte chill și nu te bagi în certuri. Uneori, poate ți se pare că nu faci parte din grup, dar îți dai totuși seama că ai destui prieteni. Lumea te apreciază pentru că eviți scandalul cu orice preț!

 

7. Erika Isac

Te-a făcut mama un/o tupeist/ă 🙂 Ești un pic mai trapper, dar, pentru unii, nu destul. Ești indecis la început în legătură cu oamenii, dar, după ce alegi o persoană, îi ții partea până la sfârșit. Lumea te apreciază, pentru că zici când te deranjează ceva și nu accepți incorectitudinea.