Ce operă de bac ești? | Poezie

 

Luceafărul

Ești pasionat și înverșunat în privința lucrurilor de care îți pasă. Fie că este vorba despre ceva ce iubești cu tot sufletul ori ceva ce urăști cu pasiune, ai o opinie bine conturată și nu ți-e frică să o împărtășești. Te arunci cu capul înainte în orice proiect și lucrezi până când ești mulțumit cu tine însuți, ceea ce nu este ușor având în vedere faptul că ești un perfecționist. Cei din jur te numesc pe nedrept romantic, tu însă doar ți-ai dori să strigi de pe acoperișuri și să scrii pe cer ceea ce simți.

 

Plumb

Ești blând, chiar și când acest lucru nu este în favoarea ta. Ești foarte atent la interacțiunile tale cu ceilalți, deoarece vrei să te asiguri că se simt văzuți și auziți. Nu vrei să lași pe nimeni în urmă, te simți responsabil de toți și de toate. Însă a fi blând nu înseamnă să lași pe toată lumea să te calce în picioare, ci să ai grijă de cei care par puțin rătăciți sau care nu știu cum să se alăture grupului. Tu ești cel care le întinde o mână și îi ghidează, chiar dacă nici tu nu știi pe ce drum să o iei.

 

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Cea mai mare calitate a ta este faptul că lași oamenii să fie ei înșiși. Ai o energie liniştitoare care îi face pe cei din jur să se simtă relaxaţi când se află lângă tine. Pentru tine, a fi un safe space nu este doar o vorbă în vânt. Ei simt că pot zâmbi sau chicoti fără niciun motiv și că pot să fie „ciudați” fără să se ascundă, iar tu nu-i vei judeca pentru asta. Cei apropiați ție gravitează spre tine, pentru că le aduci necontenit un sentiment de pace și de armonie.

 

Riga Crypto

Your energy is fun to be around. Indiferent dacă este vorba de one-on-one sau de un grup mai mare, oamenii gravitează spre tine pentru că simt energia ta pozitivă care pare că nu se va termina niciodată. Poate că nu te iei prea în serios, poate ți se potrivește prea bine rolul de sufletul petrecerii sau poate știi mereu în ce unghere să cauți distracția! Oricare ar fi motivul, oamenii recunosc cât de mișto este să se afle în preajma ta.

 

Flori de mucigai

Știi să asculți. Adică, să asculți de fapt, în adevăratul sens al cuvântului. Ești atent la ceea ce oamenii au de spus și primești totul cu mintea și inima deschisă, iar oamenii observă acest tip de atenție nemărginită la adresa lor. Ei simt că pot veni la tine pentru sfaturi, pentru opinii sau, pur și simplu, doar pentru a discuta. Ei știu că va fi o conversație one of a kind, deoarece nu doar îți vei împărtăși propriile idei, ci te vei și asigura că se simt auziți.

 

Leoaică tânără, iubirea

Îi faci pe oameni fericiți, oricât de clișeic ar suna asta. Fie că îi faci să râdă, fie că îi faci să se simtă respectați ori înțeleși, îi faci pe oameni fericiți! Nu doar zâmbitori la suprafață, nici măcar fericiți trecător, ci bucuroși până la oase. Genul de bucurie despre care se scriu cântece sau care îi face să-și dorească să danseze în ploaie. Ești un fel de chocolate chip cookie personificat, deși nu te prea pricepi la gătit.