Evenimentele din Cluj – Februarie 2018

 • Pentru cei care sunt interesați de ieșiri și nu știu cum să își petreacă timpul liber în Cluj, aici sunt câteva dintre evenimentele lunii februarie.                         

Concerte:

Concertele sunt evenimente care se desfășoară într-un loc public la care poate participa oricine și pot fi de rock, jazz, muzică electronică sau de operă, aici sunt câteva concerte din Cluj în această lună:  

1 FEBRUARIE: Se organizează primul an aniversar Rock’n Roll din Cluj, Form Space
4 FEBRUARIE: Arkona, E-an-na, Form Space

13 FEBRUARIE: Concert Directia 5, la Hugo
13 FEBRUARIE: Phoenix ”Sinteza Rapsodia”, casa de cultură a studenților.
15 FEBRUARIE: ”Cancion A la Vida”, Teatrul Național

ATELIERE DE CREAŢIE:

 • 1 FEBRUARIE: Atelier de modelaj,Ceramic Cafe
  3 FEBRUARIE: ”The seven concepts” (atelier de dans), Urania Palace
  5 FEBRUARIE: Atelier de teatru și improvizație, Urania Palace
  8 FEBRUARIE: Atelier de personalizare obiecte ceramice, Ceramic Cafe
  9FEBRUARIE: Workshops:Crafts at Platinia
  20 FEBRUARIE: Atelier de “creative writing “, str. Horea, nr. 4

 

 TEATRU ȘI OPERĂ:

Dacă  sunteti  interesati de operă sau vreți  sa mergeți  sa vedeți  o scenetă de teatru  aici sunt câteva opere din această lună:

 • 4 FEBRUARIE :”Idiotul” după F,M,DOSTOIEVSKI
  7 FEBRUARIE:”Tzara arde și Dada se piaptana”
  9 FEBRUARIE:”Zbor deasupra unui cuib de cuci”
  21 FEBRUARIE:”Romeo și Julieta”, (Teatrul Național)

Eu vă recomand să mergeți la Direcția 5, mie mi se pare că este o trupă cu melodii frumoase, pentru cei sensibili cărora le plac piesele simple. Este o trupă care a scris melodii în mai multe genuri muzicale: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental. V-aș recomanda să mergeți și la atelierul de personalizare de obiecte din ceramică. Mi se pare un eveniment interesant, poți să îți personalizezi propia cană sau vază așa cum îți place ție și poți face cadouri hand-made pentru zile de naștere sau alte evenimente.

 

 

 

    “The 7 concepts” este locul ideal unde să mergi să te distrezi și să îți exprimi emoțiile prin dans. Este un eveniment la care dansezi cum vrei și pe ce muzică vrei, te relaxezi și dacă îți place poate să îți devină hobby. Dansul este o formă, ca și pictura sau modelajul, prin care îți exprimi emoțiile și te ajută să nu mai fi stresat sau nervos. De exemplu, teatrul și opera sunt niște forme de a te exprima în care construiești o acțiune sau prin care spui o poveste. Oricum ai alege să îți petreci timpul liber, Clujul este plin de activități interesante și care te dezvoltă.