Prezentarea echipei Ţaitung (partea a 2-a)

Așa cum v-am spus în articolul anterior, veți avea ocazia de a cunoaște toată redacția noastră! Vrem să fim cât mai aproape de voi, cititorii, pentru că noi toți suntem, de fapt, ceea ce înseamnă Țaitung! Deci, iată-ne aici cu un nou articol, în care faceți cunoștință cu restul membrilor echipei.

DARIA CHIRA – „Oamenii valoroși trec neobservați prin viață, doar câte o greșeală proprie îi mai scoate în evidență.”  -George Geafir

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască?

Pentru început sunt o fată înaltă, câteodată plâng și mă fac mică, dar asta rareori. Momentan, am părul scurt. Îmi place să pictez, îmi place să croșetez, să tricotez, să alerg până nu mai pot, să citesc, să gătesc, să scriu, să mă plimb seara prin parc, să fac picnicuri spontane, să văd în weekend-uri priveliștile montane, să scrutez cu privirea constelațiile din stele, în fiecare noapte cânt la ukulele, să ascult melodii (e precum un analgezic de toate zilele). Din toată inima mărturisesc că îmi place istoria și mă fascinează pe deplin, iar româna este, de fapt, ca o mamă la care mă refugiez și mă consolez după o ceartă cu formulele de la chimie.

Toate activitățile, toate materiile, toate dulciurile sau melodiile, priveliștile, operele de artă, florile, cărțile, jocurile…….Offff! Câte și mai câte nu îmi aduc o satisfacție mai mare decât cea pe care o primesc când fac oamenii să râdă, să zâmbească când mă văd. Ador să râd, iubesc, îndrăgesc, prefer, tânjesc…(orice cuvânt de iubire intră aici) să râd și, repet, să fac la rândul meu la fel celuilalt. Acum declar că ați aflat tot!!! Poate…nu știu…va trebui să vă convingeți și în persoană de cele spuse.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

Temele pe care le abordez de obicei nu au o categorie în care să se încadreze. Le scriu după inspirația care îmi vine în momentul respectiv și după ce cred eu că este interesant. Scopul meu este de a amuza, a fascina și a aduce publicului satisfacția de a citi.

  1. Ce înseamnă Țaitung pentru tine?

Țaitung pentru mine este precum locul de joacă pentru un copil. Sunt înconjurată de oameni talentați (puțin spus) și prietenoși în ciuda faptului că am avut emoții la început. Speram să mă primească și să nu mă judece după clasa în care sunt, după vârstă sau să fie aspri cu mine. Acum acest gând pare o absurditate nemaipomenită. Cei de la Țaitung au fost o surpriză! Sunt ca o firmă cu diverse departamente și totuși o familie liniștită cu care ai lua masa. Cu adevărat aparțin celui mai frumos vis al unui tânăr scriitor, pentru mine asta este revista școlii! Sper că vor citi tot mai mulți revista și poate din curiozitate, interes pentru viitor sau plăcere, să ni se alăture la fel cum am făcut și eu. Aceasta a fost probabil cea mai bună decizie pe care am luat-o și nu intră vorbă de vreun regret.

 

BOGDANA PĂTRÂNJAN – ,,Mă reprezintă mai cu seamă citatele pe care nu le cunosc”

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască?

Eu scriu. Mă străduiesc, mă chinui să scriu. Asta e munca mea de fiecare zi. Dacă e ceva care poate spune adevăruri, cât și mari minciuni despre mine, aceea e munca mea.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

Pe mine. Pe mine am neglijența să mă abordez.

  1. Cum ai descrie experiența ta la Țaitung?

Nu știu. Cred că scrisul e mai degrabă o formă de singurătate. Nu mă raportez la echipă în niciun fel. Sunt un jucător neutru.

 

ROBERT BEREȘ – „I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.” -Douglas Adams

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască?

Sunt un om retras, dar îmi place să vorbesc cu oamenii. Mă interesează arta, filosofia, psihologia, și pisicile. N-am niciun vis pentru viitorul meu. Nu am stimă de sine și mă atașez de oameni prea repede.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

Scriu despre regret, singurătate, semnificația vieții, biscuiți (uneori) și în general despre viață, dar nu în mod direct. N-am vrut niciodată să scriu articole, așa că ceea ce creez va fi mereu artistic. Altfel, ar trebui să caut surse de încredere sau să am o opinie competentă.

  1. Cum ai descrie experiența ta la Țaitung?

Țaitung a fost prima comunitate din care chiar am simțit că fac parte, măcar puțin. În rest, este ok presupun. Mi-a plăcut libertatea de a alege despre ce să scriu, dar oamenii mi-au schimbat viața.

 

TOMA BADEA – ,,A bird’s trust is not in the branch.”

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască? 

Sunt pasionat de filme, jocuri, muzică, cărți de tip Sci-Fi şi desen/animație. Consider că pot relaționa cu alții destul de uşor şi sunt un bun ascultător.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

În ciuda faptului că am scris un singur articol, am câteva planuri pentru următoarele mele articole. Subiectele articolelor mele sunt diverse: de la dezvoltare personală până la hobby-uri şi alte teme interesante.

  1. Cum ai descrie experiența ta la Țaitung?

Experiența mea la Țaitung a fost, până acum, foarte bună. Mediul este foarte primitor. Oamenii din echipă sunt foarte prietenoşi, susținători şi de ajutor. Se vede că le place ceea ce fac şi sunt pasionați de jurnalism.

 

ILINCA SBERA – „Uneori viata este ca un tunel întunecat. Nu poți vedea întotdeauna lumina la capătul tunelului, dar dacă tot te miști, vei ajunge într-un loc mai bun.” -Iroh, ATLA

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască? 

Îmi place orice creativ, de la desenat la seriale, citit sau scris.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

În general abordez teme care sunt legate de interesele mele, ca articolele despre psihologie, sau ce îmi atrage atenția de pe internet, în special de pe YouTube. Majoritatea articolelor mele sunt despre câini și acum aș vrea sa văd câte mai pot scrie despre ei până se satură audiența și sunt dată afară.

  1. Cum ai descrie experiența ta la Țaitung?

Deși mi-a fost frică la început, din cauza faptului că nu știam pe nimeni, experiența mea a fost mai pozitivă decât mi-aș fi imaginat. Am lucrat cu niște oameni, pe care altcumva nu cred că i-aş fi întâlnit și am făcut parte dintr-o echipă, formată și condusă în mare parte de alți Coșbuceni. Cred că așa se simte un „club” ca și cele văzute în serialele la care mă uitam când eram mică.

 

SONIA STANCIU – „Never give up”

  1. Cum te-ai descrie celor care ar vrea să te cunoască?

Sunt o fire sociabilă și mereu mi-a plăcut să fiu înconjurată de prieteni și de persoane minunate. Prefer să cunosc oameni și să îmi dau seama ce îi face pe fiecare dintre ei să fie special. În timpul liber îmi place să citesc, să scriu și să fac sport. Sunt o fire optimistă, deoarece cred că e mai bine să privim partea frumoasă a lucrurilor, căci doar așa ne vom putea dezvolta pe noi înșine.

  1. Ce teme/subiecte abordezi în articolele tale?

În articolele mele scriu pentru și despre oameni. Observ care este situația actuală în viețile oamenilor, evenimentele care se petrec, stările pe care le trăim și pur și simplu încep să scriu articolul. Îmi doresc ca fiecare articol să ajungă la inimile cititorilor și să simtă că este scris chiar pentru ei!

  1. Ce înseamnă Țaitung pentru tine?

Pentru mine Țaitung este locul unde tot ceea ce scriu devine realitate. Țaitung este o echipă foarte bine consolidată. Mereu mi-am dorit să găsesc un loc în care să pot scrie ceea ce gândesc, iar scrierile mele să fie publicate și…iată că am găsit! Pe lângă faptul că scriu articole, mă ocup și de corectarea lor din punct de vedere gramatical. E atât de frumos sentimentul când ști că îți dorești să scrii despre un subiect anume și ai alături de tine o întreagă echipă care te susține. Așa că, dacă vă doriți ca visul vostru de a scrie să devină realitate, Țaitung este locul perfect pentru voi. 😉

 

Aceștia suntem noi, cei care redactăm articole la Țaitung, cei care vrem să ajungem la inimile voastre prin ceea ce scriem! Fiecare dintre noi este unic și diferit, iar asta ne face speciali. Dacă vrei să ni te alături, te așteptăm cu brațele deschise! Vino să faci parte din echipa noastră, pentru că…Țaitung is you! 😀