Ţaitung Gallery

Împărtășește-ți creația prin Țaitung Gallery!

Arta este o parte importantă a culturii tineretului, fiecare generație căutând să o reinventeze (și supere) pe cea anterioară. Manifestarea emoțiilor și gândurilor prin intermediul unei creații, fie ea pictură, muzică sau scris, ne oferă oportunitatea de exprimare liberă și originală. Chiar dacă unele poezii sau fotografii par jenant de personale, cu siguranță că fiecare artist caută să-și expună într-o anumită măsură arta lumii exterioare. Echipa Țaitung este mereu entuziasmată să ofere o platformă acestor oameni talentați, dorind să anunțe în acest articol o nouă inițiativă: Țaitung Gallery!

Ce este Țaitung Gallery?

Țaitung Gallery constă în prezentarea creațiilor prin intermediu story-urilor de pe pagina de Instagram, fiind apoi salvate în „Highlights” pe categorii. Dorim să oferim această oportunitate tuturor care vor să-și arate creativitatea într-un mod simplu și direct. Creațiile pot să fie de orice tip, de la fotografie la poezii și desen. Nu trebuie să fie niște capodopere, doar ceva de care ești mândru, care crezi că exprimă starea trăită la un moment dat sau doar ceva frumos.

Cum pot să aplic?

Creația dorită se trimite paginii de Instagram, sau pe e-mail, în urma unei postări ce anunță deschiderea mesajelor. Dorim ca Țaitung Gallery să fie văzută ca un eveniment, deci se vor desfășura mai multe ediții, anunțate dinainte pe pagină. Împreună cu poza, se va trimite titlul și numele artistului, dar acesta poate rămâne anonim. Apoi, după data finală, se vor posta pe story și în secțiunea de „Highlights” în mai multe categorii. Puteți să vă mândriți printr-un share pe story a postării, bineînțeles cu un tag la pagina Țaitung de Instagram! 😉

De ce este împărtășirea artei importantă?

Contactul acestei generații cu arta a fost mult mai extins și diversificat de către accesul la internet. O parte semnificativă a aprecierii multiculturale a fost cauzată de artă. Un exemplu relevant este muzica, fiind des în mai multe limbi la radio; sau filmele, care au actori din mai multe țări și prezintă culturi diferite. Imaginația nu a devenit exclusivă unor pretențioși ce se admiră unul pe altul în spatele ușilor închise. Prin invitația la admirare, s-a dezvoltat și interesul multora care doresc să învețe de la cei pe care îi valorifică, urmându-le modelul. Cum viața a ajuns să se desfășoare în mare parte în interior, iar tehnologia ne-a oferit oportunitatea de a fi autodidacți, nu este surprinzător faptul că majoritatea tinerilor interacționează zilnic cu arta. Până și această înclinație spre autoanaliză – evaluare și cunoaștere – a motivat nevoia de exteriorizare a sentimentelor.

Galeria este folosită pentru a împărtăși celorlalți această exteriorizare. Fiind o comunitate care a trecut, în trecutul apropiat, prin experiențe similare, credem că ceilalți se vor regăsi în lucrările noastre sau, cel puțin, vor aprecia ceva estetic. 😊

Așadar, vă așteptăm cu nerăbdare arta pe pagina de Instagram!