Când începi liceul, primul lucru la care te gândești este Balul Bobocilor, nu? Cu rochiile frumoase, muzică bună, colegii noi și atmosfera de neuitat. Ei bine, elevii claselor a 10-a au fost nevoiți să aștepte un an întreg până să participe la balul lor din cauza pandemiei.

Mult așteptatul eveniment a avut loc în data de 13 mai, într-o seară de vineri, în care muzica și distracția s-au împletit pentru a crea momente de neuitat pentru toți.

Concurenții pentru titlul de Miss și Mister au fost cei mai emoționați, aceștia fiind nevoiți să impresioneze publicul și juriul. Cum aveau de gând să facă asta? Printr-o serie de probe hazlii, care ne-au făcut să râdem sau chiar prin momente fascinante de care ne aducem aminte cu drag.

După terminarea probelor, au fost desemnați câștigătorii, aceștia fiind Miruna Mois și Bogdan Bîrla din clasa a 10-a G3. Miruna a avut un moment emoționant și complex, interpretarea unei melodii cunoscute a cântăreței Adele, ceea ce ne-a făcut pe toți să cântăm împreună cu ea. Bogdan a prezentat un moment de comedie hilar, care a umplut sala de râsetele tuturor. Nu vom uita prea curând acea mică scenetă!

Ce spun Miss și Mister Boboc?

REPORTER: Cum ți s-a părut atmosfera balului?

BOGDAN: Atmosfera balului a fost perfectă, toată lumea se simțea bine, toată lumea era fericită și s-a distrat.

MIRUNA: Atmosfera era foarte faină, pentru că toată lumea se simțea bine, dansa și cânta.

REPORTER: Ce te-a determinat să te înscrii pentru titlul de Miss/Mister?

BOGDAN: M-am înscris deoarece am vrut să continui tradiţia, având în vedere că și sora mea, la rândul ei, a câștigat, deci, în cazul în care ne face mama o surpriză, PREGĂTIȚI-VĂ!

MIRUNA: Am pornit de la ideea că o singură dată voi fi în liceu și că voi avea o singură șansă de a participa la acest concurs, așa că am decis să nu ratez ocazia.

REPORTER: Ai crezut că vei câștiga?

BOGDAN: Sincer, toți participanții au avut momente frumoase. Eu unul nu pot să zic că am simțit că voi câștiga, cu toate acestea am fost mândru de cum mi-a ieșit momentul.

MIRUNA: Nu am crezut neapărat că voi câștiga, pentru că toate celelalte echipe au avut momente frumoase și amuzante. În schimb, am fost mândră de munca pe care am depus-o alături de partenerul meu, ca să creăm acest moment și ne bucurăm că lumea s-a simțit bine alături de noi.

REPORTER: Care probă ți s-a părut cea mai dificilă?

BOGDAN: Nu mi s-a părut nicio probă dificilă, mi-au plăcut toate.

MIRUNA: Nu cred că în momentul respectiv mă gândeam neapărat la cât de grele sunt probele, ci doar la cum să mă descurc la ele. Acum că mă uit înapoi, consider că m-am descurcat destul de bine și că nu m-au pus în dificultate.

REPORTER: Care a fost momentul vostru preferat, desigur, în afară de al vostru? 🙂

BOGDAN: Mi-au plăcut toate momentele, dar în mod special mi-a plăcut momentul echipei formate din Miruna și Vlad deoarece toată lumea a cântat și a dansat cu ei.

MIRUNA: Cred că toate perechile au avut niște momente foarte bune, dar mie personal mi-a plăcut cel mai mult cel al lui Bogdan și Raisa, fiind cei mai organizați. Ei au fost și foarte amuzanți, iar asta s-a văzut în reacția publicului.

REPORTER: Aveți vreo ținută preferată?

BOGDAN: Toată lumea a fost foarte frumos îmbrăcată, astfel încât nu aș putea zice că o ținută mi-a atras în mod special atenția.

MIRUNA: Toată lumea a fost îmbrăcată frumos, așadar nu pot să zic că am neapărat o ținută favorită.

REPORTER: Mulțumesc mult pentru răspunsuri, sunteți superbi și doresc obligatoriu să dansăm împreună!

Cum a fost atmosfera?

Din primele minute după ce am ajuns la bal, am observat cât de bine se simțea toată lumea. De peste tot, se auzeau râsete, discuții, muzică și glume, iar balul în sine a fost peste așteptările tuturor!

Dacă ai fost la bal, știi că s-a dansat pe unde s-a putut, pe mese, pe scaune și câteodată și pe ringul de dans, iar profesorii noștri curajoși au dansat și ei împreună cu noi. Aceștia ne-au impresionat și au contribuit la atmosfera nostalgică a serii. Simțim că îi cunoaștem pe toți mai bine după experiența minunată de la bal!

Balul a fost un succes, dovada acestui fapt sunt sutele de selfie-uri făcute în baie, care ajung cât pentru toți anii de liceu. Pentru câteva ore toți am uitat de teze, teste sau măriri de note și am lăsat toate grijile la intrarea pe ringul de dans, luminat în culori neon.

Dorim să felicităm toți câștigătorii concursului de Miss și Mister pentru momentele frumoase și pentru că ne-au făcut să ne aducem aminte cu drag de primul bal din liceu!