Și de Crăciun #stămacasă

În condițiile în care sărbătorile pascale ne-au surprins pe toți stând în casă, ne dorim ca de Crăciun să nu se întâmple același lucru. Vrem să ne petrecem timpul precum o făceam atunci când răspândeam pozitivitate, nu teste pozitive. Știm cu toții că sărbătorile vor fi puțiiiin atipice. Bine, poate puțin mai mult. 🙂

Haideți să vă prezentăm în continuare cum ar putea să arate Crăciunul anul acesta …

Brad natural VS Brad artificial

În fiecare an, ne lovim de problema bradului. Oare să fie artificial sau natural? Cu siguranță, nu te poți bucura de mirosul autentic de brad dacă acesta nu este natural, însă acele căzute sigur nu sunt de acord cu ideea de curățenie. Unii optează pentru cutia prăfuită din pod pe care o scot, negreșit, în fiecare an. Alții în schimb, doresc să simtă mirosul proaspăt, chiar dacă bradul lor nu va arăta la fel de bine ca și cel artificial. Iar dacă sunteți destul de norocoși încât să aveți o pisică, vă putem asigura orice variantă a-ți alege va fi foarte apreciată de către aceste ființe.

Concurența dintre vecini

Chiar dacă în această perioadă nu s-au desfășurat multe olimpiade și concursuri, ei bine, unul singur nu s-a anulat. Este vorba despre concursul dintre tine și vecinul de vizavi, atunci când fiecare își împodobește casa de Crăciun. Când vezi că la geamul lui deja luminează beculețele, spiritul de competiție te motivează să pui și tu cât mai repede instalațiile. Și, de parcă nu ar fi suficient, trebuie să faci bradul în fața ferestrei, ca să vadă vecinul că tu ai globuri din alea scumpe din Germania.

Colindatul

La ușile noastre, nu vor mai răsuna glasurile copiilor, pe care le așteptai nerăbdător, ascuns în living și cu luminile stinse. Youtube stă, însă, la dispoziția tuturor pentru a asigura ore întregi de de veselie și voie bună. Chiar dacă nu o să ai parte de cete întregi de colindători, poți fii sigur că Ștefan Hrușcă și a lui Ler vor lua masa cu tine. În cazul în care încă ești dornic să colinzi, rudele tale te vor asculta cu drag pe Skype. Cine știe? Poate cadoul tău de Crăciun e la un BT Pay distanță.

Cumpărăturile

Și în acest context epidemiologic, oamenii nu s-au lăsat mai prejos. Cozile sunt la fel de mari și oamenii la fel de agitați. Mulți vor opta acum pentru cumpărăturile online și vor sta cu ochii în patru pentru a cumpăra lucrurile dorite, înainte ca stocurile să se epuizeze. În acest an nu îl vei aștepta doar pe Moș Crăciun, ci și pe curierul de la Cargus.

Mâncarea specială pentru Crăciun

Când ne apropiem de perioada Crăciunului, putem deja să simțim mirosul cozonacului și a prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor. Totuși ele sunt pregătite „doar pentru musafiri”, așa că mama ta nu va ezita să îți arunce o privire letală dacă încerci să le mănânci. Vestea bună este că nu va mai trebui să auzim această replică celebră pe care mamele noastre ne-o spuneau. Este momentul „revoluționar” de a gusta din mâncarea pregătită special pentru Crăciun, fără să regretăm. Vom fi proprii noștri musafiri și ne vom putea servi cu tot ceea ce ne dorim. Mai mult decât atât, putem să vizionăm un film și să mâncăm prăjiturile mult râvnite de atâta vreme.

Mesele în familie

Cu toții cunoaștem sentimentul acela când se reunesc toate rudele la masa de Crăciun și auzi mereu spunând „Vai, ce mare ai crescut. Parcă ieri te jucai cu mașinutele/păpușile.” În acele momente, tu doar zâmbești și te mulțumești cu alte complimente asemănătoare și cel puțin la fel de sâcâietoare. Anul acesta, însă, nu vom mai lua parte la numeroasele mese în familie, dar stați liniștiți pentru că mamele vor avea grijă ca pozele cu familia și masa de Crăciun să ajungă într-un album pe Facebook. Rudele voastre dragi nu ar rata singura ocazie de a vă vedea, așa că veți primi multe comentarii la pozele de Crăciun. Deci, pregătiți-vă veșnicul „mulțumesc!” și un zâmbet larg pe față pentru că puteți primi oricând un apel video de la bunica sau mătușa. După masa de Crăciun și poze, vom sta acasă, uitându-ne la filme de Crăciun, dar obligați de mama să răspundem frumos la mesajele cu urări de bine ale rudelor noastre dragi.

Moș Crăciun

Până și Moșul a fost nevoit să își schimbe strategia în acest an. Cadourile vor trebui livrate până la ora 23 sub bradul fiecăruia. Totuși, nu am vrea să îl facem pe moș să își scrie declarație pentru singura noapte din an în care ne aduce cadouri. După ce livrează darurile, se va putea odihni mult mai mult decât ar fi făcut-o în anii trecuți, știind că nu a încălcat legea.

Crăciunul de pe Social Media

Fiți pregătiți să vedeți story-uri cu cadourile de Crăciun pe care le-a primit fiecare și mulțumirile aferente care se datorează lui „Santa”. Știu că și tu, cel care citești acest articol vei proceda la fel. Sper că ai destul spațiu în telefon pentru aceeași poză editată în 10 feluri diferite. Dacă nu, poate mai ai șanse să îți aducă Moșul GB extra în iCloud sau Dropbox. Desigur, pozele cu bradul de Crăciun vor fi nelipsite. În acest mod, vom vedea pentru ce tip de brad a optat fiecare persoană.

Dar, până atunci, fie ca mesajele de sărbători să vă lumineze ecranul telefonului, iar singurul lucru care să se răspândească să fie spiritul Crăciunului. 🙂