Ştiai că…? – Ediţia Friends

De 25 de ani încoace, râdem împreună cu ei, plângem împreună cu ei, iar unii dintre noi scăpăm şi de obligaţiile sociale ca să petrecem timp cu ei. Am fost acolo pentru ei aşa cum şi ei ne-au fost alături nouă. Sigur mulţi dintre voi aţi văzut ”Friends”, dar câte lucruri ştiţi, de fapt, din spatele camerelor?

#1 Chandler

Atitudinea ciudată a lui Chandler în preajma femeilor este datorită lui Matthew Perry. Actorul avea probleme cu fetele, aşa cum le-a spus şi producătorilor. Aşa a ajuns Chandler să fie personajul comic pe care îl ştim cu toţii. Până la urmă asta îl face sarcasticul grupului. Nu mi-l pot imagina pe Chandler ca fiind vreodată serios, iar replicile sale îl fac să fie personajul meu preferat.

#2 Monica

Aşa cum Chandler îi seamănă lui Perry, astfel şi Monica împrumută obsesia de a face curăţenie de la Courteney Cox. După fiecare sesiune de filmări, actrița făcea curat după restul actorilor.

Vreţi să ştiţi ceva şi mai interesant? Iniţial, Monica trebuia să fie împreună cu Joey, dar scriitorii au schimbat mersul lucrurilor. Vă puteţi imagina cum ar fi fost dacă Monica şi Joey ajungeau împreună?

#3 Rachel

Cum în fiecare grup de prieteni este mereu cineva care întârzie, normal că și în acest grup trebuia să fie cineva. Jennifer Aniston întârzia de fiecare dată la filmări. Acest lucru a devenit o problemă atât de mare, încât ceilalţi actori au trebuit să intervină. Iar aceasta nu era singura problemă a actriței.

Toți cei care sunteți fani Friends sigur țineți minte frizura lui Rachel, părul era destul de scurt. Personal nu mi-a plăcut niciodată și se pare că nici lui Jennifer nu i-a plăcut, dar fiind un stil agreat de fani a rămas în serial.

#4 Joey

Dacă ţineţi minte episodul de Ziua Recunoştinţei, când Joey îşi blochează capul la uşă, ar trebui să ştiţi că scenariștii au trebuit să modifice scenariul. De fapt, nu trebuia să se întâmple asta. A fost nevoie până şi de intervenţia pompierilor ca să îi scoată capul. Sinceră să fiu, doar lui Joey i s-ar fi putut întâmpla așa ceva…

#5 Phoebe

Cântecul “Smelly Cat” a fost scris chiar de Lisa Kudrow într-o seară, când a ieșit cu prietenii (poate tocmai de aceea dă impresia de cântec scris sub influenţa alcoolului). Având versuri de hit, trebuia să fie adăugat scenariului. Așa că, data viitoare când auziți cântecul poate ar trebui să 😉

#6 Ross

David Schwimmer a regizat 10 episoade din serial. Sigur au fost acelea în care Ross nu se face de râs şi sigur de aceea sunt doar 10.

Cred că Ross este exemplul perfect al unei persoane extrem de inteligente, dar care se poate face ușor de râs. El face diferența între booksmart și streetsmart.

#7 Janice

Fiecare apariţie a ei a fost ascunsă publicului de pe platou, tocmai pentru a-i surprinde. Cred că şi eu aş avea un mic atac de panică dacă aş auzi dintr-odată “OH.MY.GOD.”.

De cele mai multe ori mi-au plăcut scenele ei, doar din cauza râsului, iar unii poate ați văzut cum îi este descris râsul pe diferite platforme de televiziune. Dacă nu ați observat asta niciodată, recomand să o faceți.

#8 Gunther

Sigur tuturor v-a plăcut de Gunther. Acest romantic incurabil care tânjea mereu după atenţia lui Rachel, m-a făcut de fiecare dată să râd, uneori pentru că mă regăsesc în comportamentul lui. Pentru rolul său, a trebuit să îşi albească părul, aşa că dacă aţi crezut vreodată că aceea era culoarea lui naturală, vă spun că până şi eu am rămas şocată când am aflat.

Chiar şi pentru cei care nu aţi văzut Friends, cred şi sper că aceste “fact-uri” v-au pus un zâmbet pe buze şi vă recomand din tot sufletul să vă uitaţi, chiar dacă este mai “mainstream”. Eu mereu mă simt mai bine după ce mă uit la câteva episoade 😀