Zodiile în timpul carantinei

Cu toții ne întrebăm cum să facem față carantinei și statului permanent în casă. 

Unii vor să petreacă cât mai mult timp cu familia, alții cu prietenii sau alții să se ascundă complet în mediul online. 

Dar cel mai probabil, ești și tu una dintre persoanele care verifică din când în când horoscopul, așa că, iată ce face fiecare zodie în această perioadă.

 

Începem cu berbecii  care, cu siguranță, sunt destul de plictisiți, având în vedere spiritul lor de “party animals”. În plus, lipsa unei persoane pe care să o contrazică și cui să-i demonstreze că au dreptate, le afectează puțin ego-ul.

Chiar dacă petrec timpul cu cei dragi și se bucură de asta, tot nu reușesc să fie la fel de fericiți ca după un argument câștigat.

Față de berbeci, taurilor  nu le este greu să stea în această auto-izolare pentru că își vor găsi, cu siguranță, noi ocupații. O să își personalizeze copertele caietelor și, 

cel mai probabil, o să învețe cel puțin șapte stiluri diferite de a scrie un titlu și își vor reorganiza pentru a zecea oară dulapul. 

Cu toate acestea, nu o să ezite să se contrazică cu oricine are o părere diferită despre felul în care hainele ar trebui să fie aranjate sau despre cum paleta cromatică aleasă, pur și simplu nu se potrivește cu mood-ul zilei.

Gemenii  suferă foarte mult pentru că nu au voie să iasă cu prietenii lor în oraș, un lucru care este esențial pentru fericirea lor.

Abia așteaptă să povestească despre noul lor stil de viață sănătos și despre ce au visat cu o seară înainte.

Totuși, își umplu timpul, uitându-se la seriale sau filme care erau pe lista lor de vizionare și se asigură că niciun prieten nu este afectat de lipsa prezenței lor. De aceea, îi vei găsi mereu online, pregătiți de o discuție legată de situația actuală.

Racii  sunt, probabil, foarte fericiți, dar și cei mai triști în această perioadă.

Această zodie trece dintr-o extremă în alta.

Pe deoparte, nu mai trebuie să iasă din zona lor de confort și se bucură de compania familiei. Din fericire, nu își mai pierd timpul cu inventatul scuzelor pentru a nu mai ieși în oraș.

Pe de altă parte, tânjesc după atenția prietenilor și după o discuție, în care, cel mai probabil, sunt implicate mult prea multe emoții și mult overthinking.

Dacă crezi că racilor le este greu, Leii  trec printr-o perioadă mult mai dificilă.

Cum mai pot ei să ajungă în centrul atenției, dacă stau în casă toată ziua?

Cine o să le mai complimenteze ținuta și părul și pe cine o să mai deranjeze atitudinea lor de „știe tot”? 

Oricum, ei au găsit soluția perfectă și petrec toată ziua pe social media, unde nu ezită să își prezinte rutina de dimineață, ce au pregătit pentru cină și playlist-ul preferat sau, mai pe scurt, aptitudinile de influencer.

 

Fecioarele  au ajuns deja la a treia curățare totală a camerei și își doresc să continue.

Este foarte posibil să mute canapeaua în colțul livingului și acolo trebuie să rămână pentru că așa arată cel mai bine, spun ei.

Având mereu dreptate, nu au nevoie de acordul nimănui, atunci când dau jos draperiile pentru că trebuie să fie mai multă lumină în casă.

Balanța, indecisă ca de obicei, nu știe dacă să înceapă hobby-uri noi sau să le continue pe cele vechi. 

Cel mai probabil, își pregătește discursuri imaginare în timpul unui duș lung, în timp ce dezbate dacă ar fi o idee bună să reintre în contact cu vechi prieteni sau nu.

Are timp să își dezvolte partea artistică și să o arate și lumii, doar asta își dorea de mult…sau nu? 

Scorpionul  s-a împăcat cu situația. 

Pentru el, carantina se desfășoară ca o zi normală. Fiind ambițios, ca de obicei, face exerciții fizice și învață zilnic pentru facultate sau examene. 

Se bucură că, în sfârșit, poate să stea în siguranța casei sale și nu mai trebuie să își pună „zâmbetul de socializat”.

Săgetătorul  este mai mereu pe site-urile companiilor aeriene.

Așteaptă să se ieftinească zborul spre destinația dorită și visată încă din clasa a 7-a. Urmărește știrile și își scrie frustrările despre carantină pe rețelele de socializare.

Distribuie fiecare update în legătură cu virusul, fiind indignat de ceea ce se întâmplă. 

 

Capricornii  trebuie să își ocupe timpul cu ceva.

Le este foarte dor de ieșirile cu prietenii. Și-au făcut un program bine stabilit pe care trebuie să îl respecte, altfel, ziua lor nu se desfășoară bine.

La fel ca și Fecioarele, și ei au mutat masa din bucătărie pentru că așa trebuie și așa arată mai bine.

 

Vărsătorii  sunt prea ocupați cu toate proiectele artistice pe care le-au început pentru a se preocupa cu altceva.

Totuși și lor le este dor să își revadă prietenii și să le prezinte noua tunsoare pe care și-au făcut-o ei singuri într-o sâmbătă noaptea, pentru că „așa au simțit ei”. 

Peștii  au descoperit deja toate teoriile conspirației de pe internet.

Au ajuns la concluzia că aveau dreptate de la început, ca de obicei. Își doresc să se întâlnească cu prietenii, dar le place mai mult să stea în camera lor și să se uite la seriale, gândindu-se câtă treabă ar putea face prin casă. 

Dar indiferent de zodie, un lucru trebuie să faci: #staiacasă.

P.S.: Sperăm că v-ați pregătit outfitul pentru 15 mai.

Articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.