Petrecerile „în zilele de astăzi”

Probabil ai impresia că e imposibil să organizezi o petrecere în situația în care suntem, dar dacă ți-aș spune că există o cale să faci asta fără să ieși din „fortăreața” bine dezinfectată de acasă? Îți voi prezenta cinci activități de pe platforme online și gratuite pe care le poți încerca cu prietenii tăi.

1. GAME PARTY

Dedic acest punct tuturor gamerilor care probabil asta făceau și înainte de fenomenul COVID-19. Jocurile pe consolă, PC sau smartphone sunt un mod bun de a comunica și de a te distra cu prietenii tăi în ciuda distanței. Există destule jocuri încât să găsească fiecare ceva ce să îl atragă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un joc multiplayer care să vă placă tuturor și o platformă de interacțiune. Una din platformele prin care puteți organiza un astfel de game party este https://discordapp.com/.

2. SOCIAL DISTANCING FESTIVAL

Tot anul stăm cu gândul la diferitele festivaluri care au loc vara. Dar de ce nu ne-am putea bucura de un astfel de eveniment  chiar și în izolare? “Social Distancing Festival” este un proiect care prezintă arta în diferitele sale forme. Dacă tu și prietenii tăi voiați să vedeți o piesă de teatru, să descoperiți un nou artist sau să mergeți la o galerie de artă acest festival este ideal pentru voi.                                    Pe site-ul https://www.socialdistancingfestival.com/ puteți găsi cele menționate mai sus și multe altele. Platforma aceasta dispune de un calendar de live stream-uri care urmează să fie publicate dar și de diferite reportaje, concerte și piese de teatru care pot fi o sursă de divertisment. Scopul celor de la Social Distancing Festival este de a celebra arta din întreaga lume, de a prezenta talente uimitoare și de a forma o comunitate unită în momentele în care avem cea mai multă nevoie. Toate acestea fără a pune în pericol sănătatea noastră și a celor din jur.

3. NETFLIX PARTY

Cred că toți cei care urmărim filme sau seriale pe Netflix petrecem mai mult timp pe această platformă decât am vrea să recunoaștem. Din fericire, singurul lucru care nu este o problemă când ești izolat este timpul. Dacă aveai de gând să mergi la un film cu prietenii, “Netflix Party” este o alternativă foarte bună. Tot ce trebuie să faci este să instalezi extensia de pe site-ul https://www.netflixparty.com/ și poți urmări filme și seriale alături de prietenii tăi.

4. #TOGETHERATHOME

Cu toții avem o trupă sau un artist ale cărui concerte nu am vrea să le ratăm. Dacă nu ai ajuns la unul din spectacolele mult așteptate s-ar puteai să ai noroc și să îl vezi live pe Instagram. Experiența nu este aceeași însă este un mod bun de a te distra alături de prieteni în perioada de autoizolare.                                                                                                                                                                            Inițiativa pornită de Global Citizen și Organizația Mondială a Sănătății motivează populația să stea acasă în această perioadă prin concertele susținute de artiștii implicați. Evenimentele au loc live pe Instagram din casele interpreților și sunt încărcate ulterior pe canalul de YouTube Global Citizen.                                                                                                                                                                          John Legend, Chris Martin, Niall Horan, Hozier și OneRepublic sunt doar câțiva din artiștii care fac parte din acest proiect.

5. KAHOOT!

Platforma “Kahoot!” pune la dispoziție moduri de a-ți petrece timpul alături de prietenii tăi fără să ieși din casă. Ai nevoie doar de un smartphone sau de un PC și de un cont pe site-ul https://kahoot.com/. Pe acesta găsiți quiz-uri, jocuri de cultură generală și trivia despre diferite subiecte actuale. Pe lângă asta, există și posibilitatea de a crea propriul tău joc în orice limbă și despre orice temă dorești, așa te poți bucura de o experiență personalizată.

Activitățile enumerate mai sus, te pot ține ocupat în timpul carantinei apropiindu-te de prietenii tăi. Indiferent că îți place arta, jocurile video sau dacă pur și simplu adori o sesiune de binge watching, cele prezentate îți pot fi utile ție dar și prietenilor tăi în lupta împotriva plictiselii.

Un comentariu la „Petrecerile „în zilele de astăzi”

Comentariile sunt închise.